СБУ відреагувала на погрози Тертеля вдарити по дитячій лікарні

СБУ відреагувала на погрози Тертеля вдарити по дитячій лікарні

І нагадала лукашенківському режиму про Гаагу.

Служба безпеки України відреагувала на загрозу голови білоруського КДБ Івана Тертеля вдарити по дитячій лікарні у Києві.

СБУ закликала сприймати заяви представників білоруської влади щодо міфічних терористів у київських лікарнях як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій.

«СБУ закликає сприймати будь-які заяви представників білоруської влади щодо міфічних терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій, які грають на руку РФ.

Водночас наша країна вже третій рік протидіє ворогові у повномасштабній війні, і всі громадяни розуміють важливість дотримання правил безпеки.

Тому і спеціальні служби, і представники місцевої влади реагують на кожну потенційну загрозу згідно з передбаченими протоколами дій. Наразі вживаються всі необхідні заходи, щоб нівелювати будь-які негативні наслідки навіть теоретичної загрози», — повідомила СБУ.

У СБУ додали, що білоруській владі треба не лякати українців псевдозаявами, а думати про те, «як не опинитися на лаві підсудних у Гаазі поряд із кремлівським диктатором».

Про це Інформує своїх читачів видання ЮА Обозрєватель, з посиланням на Хартія 97