Путін натякнув Лукашенку на «Лебедине озеро»

Путін натякнув Лукашенку на «Лебедине озеро»

Білоруському диктатору на десерт подали Анну Павлову.

Олександр Лукашенко вирушив до Москви. У середу, 9 травня, він візьме участь у параді. А днем ​​раніше відбувся саміт ЄАЕС. Було офіційне засідання, неформальне спілкування. А після – вечеря.

Наближений до білоруського диктатора Telegram-канал показав багатий стіл та сфотографував меню.

На десерт диктатору подали Анну Павлову. Це безе із збитими вершками та свіжими фруктами, названий на честь великої російської балерини. Анна Павлова була першою виконавицею мініатюри «Вмираючий лебідь».

Зазначимо, в СРСР усі знали: якщо по телевізору показують «Лебедине озеро», то в країні сталося щось трагічне. Показували балет під час смерті радянських лідерів – Брежнєва, Андропова та Черненка.

Але справжнім «мемом» став показ балету під час серпневого путчу 1991 року, коли було зроблено спробу реставрації СРСР та повалення Михайла Горбачова. Замість живого репортажу з місця подій, телевізор у кожній квартирі транслював танець маленьких лебедів.

Нагадаємо, рік тому Лукашенку стало погано на параді у Москві. Лукашенко не зміг пройти разом із Путіним та іншими гостями Кремля до Олександрівського саду, де знаходиться Могила Невідомого Солдата. Білоруський диктатор попросив у правителя РФ, щоб його відвіз автомобіль. Потім Лукашенко зник із інформаційного поля.

Про це Інформує ресурс ЮА Обозрєватель, з посиланням на Хартія 97