Український військовий експерт: На фронті зараз патова ситуація

Український військовий експерт: На фронті зараз патова ситуація

Військова допомога від США матиме накопичувальний ефект.

Допомога від США, яка надходитиме в Україну, матиме накопичувальний ефект. Ми не побачимо результату від надання цієї допомоги по всій лінії бойового зіткнення одразу.

Відбуватиметься поступове накопичення різної військової техніки, артилерії, боєприпасів та інших компонентів. Певний ефект стабілізації ситуації ми побачимо у другій половині-кінці травня, але не раніше. Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко. «Главреду».

Коваленко зазначив, що російські окупанти зараз намагаються прискорити свої наступальні дії на фронті. Загарбники хочуть захопити більше українських теренів до того моменту, коли в Україну прибуде допомога від США.

«Зараз росіяни намагаються прискорити свої наступальні дії на фронті, щоб встигнути захопити якнайбільше території України до моменту, коли Сили оборони матимуть можливість більш ефективно протистояти їхнім м'ясним штурмам та нашестю», – сказав військово-політичний оглядач групи «Інформаційний опір».

За його словами, варто бути готовими до того, що найближчим часом російські загарбники матимуть певний поступ на фронті.

«Певною мірою склалася патова ситуація: ми повинні розуміти, що найближчим часом буде невеликий поступ супротивника. І воно продовжиться, допоки Сили оборони не відновлять свої здібності для підвищення можливості протидії загрозам», – підсумував Коваленко.

Про це Інформує своїх читачів видання UA-Obozrevatel, з посиланням на Хартія 97