Дрони здійснили масовий наліт на Краснодарський край РФ

Дрони здійснили масовий наліт на Краснодарський край РФ

Горять військовий аеродром та стратегічні заводи.

Вранці 27 квітня понад 10 безпілотників атакували Краснодарський край Росії. Завдання дронів полягало в ударах по місцевих НПЗ.

Про це повідомив губернатор Веніамін Кондратьєв у себе в Telegram.

За його словами, російські сили ППО нібито змогли «придушити» БПЛА у Слов'янському, Сіверському та Кущівському районах Краснодарського краю. Він зазначив, що «постраждалих та серйозних руйнувань» нібито немає.

Зазначимо, що Кондратьєв звинуватив у нальоті дронів Україну.

“Оперативні служби ліквідують загоряння внаслідок падіння БПЛА”, – написав він.

Вибухи у Краснодарському краї

Також Telegram-канал «ПП Краснодарського краю» повідомив, що жителі Слов'янська-на-Кубані чули вибухи та звуки працюючого двигуна в небі. Після цього спалахнув місцевий бітумний завод.

Як повідомило російське медіа Astra, адміністрація Слов'янського району Краснодарського краю підтвердила атаку БПЛА на місцевий НПЗ Усього було 9 атак на резервуарний парк, в результаті було пошкоджено колону ректифікації.

«На територію заводу у Слов'янську-на-Кубані відбулася атака БПЛА. Усього було 9 атак на резервуарний парк та ректифікаційну колону. Завдяки побудованій системі захисту резервуарний парк не постраждав. Пошкоджено ректифікаційну колону. Займання спільними зусиллями відповідальних служб ліквідовано», – повідомила адміністрація.

У той же час, як повідомляють місцеві паблики, близько 5:00 у передмісті Слов'янська-на-Кубані прогриміли вибухи, після чого в небі з'явилася яскрава заграва.

Місцеві жителі розповіли Telegram-каналу MASH, що перед цим очевидці чули звук мотора на небі.

Telegram-канал ВЧК-ОГПУ повідомляє, що дрони вразили НПЗ «Слов'янськ-ЕКО», бітумний завод, Ільський НПЗ та низку інших об'єктів.

З відкритих джерел стало відомо, що військовий аеродром у станиці Кущівська Краснодарського краю також спалахнув після атаки БпЛА.

Про це Пише портал UA-Obozrevatel, з посиланням на Хартія 97