Симоньян занервувала через нову підозру СБУ

Симоньян занервувала через нову підозру СБУ

Пропагандистка почала шукати собі «пом'якшувальні обставини».

Отримавши підозру СБУ у зв'язку із закликами до вбивств українських дітей, російська пропагандистка Маргарита Симоньян почала апелювати до того, що вона сама мати.

Прихильниця кремлівського режиму вважаєщо цей факт є в її випадку «пом'якшувальною обставиною».

На думку Симоньян, її можлива ліквідація могла б викликати співчуття з боку світової громадськості, оскільки вона є багатодітною матір'ю, і саме для того, щоб цього не сталося, українська спецслужба нібито і намагається її дискредитувати своїми звинуваченнями.

«Заздалегідь майструють собі виправдання, якщо мене таки грюкнуть… Якось несимпатично вбивати багатодітну матір. А якщо повісити на неї заклики до вбивств дітей, то начебто симпатичніше», — написала вона у себе в соцмережах, явно намагаючись викликати цією маніпуляцією хоч якесь співчуття до своєї персони.

А ще Симоньян вважає, що таким чином Україна закриває для неї цивілізовані країни, в які вона нібито й так не збиралася, оскільки дуже любить рідний Краснодарський край.

При цьому, закликаючи між рядками до «гуманності», сама пропагандистка до співчуття до інших людей, очевидно, не готова.

Так, днями вона підтримала тортури та розправи російських силовиків над людьми, яких влада РФ звинуватила у тих чи інших злочинах.

Як приклад, Симоньян навела випадок з відрізанням вуха одному з підозрюваних у нападі на «Крокус Сіті Холл».

«Ми дуже сподіваємося, що тому хлопцю, який відрізав це вухо, нічого за це не буде… Повірте мені, переважній більшості наших співгромадян є про що сумувати… Розумієте? Тут вам не Норвегія», – заявила пропагандистка.

Нагадаємо, слідчі СБУ повідомили Симоньян про підозри за одразу чотирма статтями Кримінального кодексу України:

ч. 2 ст. 442 (геноцид);

ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України);

ст. 436 (пропаганда війни);

ч. 3 ст. 436-2 (виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників).

За це їй загрожує до 10 років ув'язнення.

Про це Інформує сайт ЮА Обозрєватель, з посиланням на Хартія 97