РосЗМІ про Лукашенка на параді в Москві: Собаку навіть не тримають на повідку

РосЗМІ про Лукашенка на параді в Москві: Собаку навіть не тримають на повідку

У кремлівській пресі знущалися з диктатора.

Лукашенко взяв на парад Перемоги у Москві свого шпіца Умку.

Журналісти кремлівського пулу РІА «Новини», повідомляючи про участь Лукашенка на параді в Москві, наголосили, що «собаку навіть не тримають на повідку».

Шпіця супроводжує посол Білорусі в Росії Дмитро Крутой, близький до Лукашенка бізнесмен Сергій Тетерін та особистий лікар Лукашенка Світлана Коношенко.

Напередодні журналіст «Комерсанта» Андрій Колесніков в іронічній манері порівняв поведінку прем'єр-міністра Нікола Пашиняна та хворого на Лукашенка в Москві.

«Голова держав піднімалися тими самими парадними сходами Великого Кремлівського палацу (БКД), що й напередодні — особисто Володимир Путін. Першим, на ходу скидаючи пальто, на сходи зійшов Микол Пашинян. Щоправда, схоже, що фізкультурою він у мирному житті нехтує: ближче до вершини довгих сходів Нікол Пашинян уже нікуди поспішати не хотів.

А Олександр Лукашенко взагалі скористався ліфтом, що по-людськи зрозуміло.

Нагадаємо, що у травні 2023-го Олександр Лукашенко не зміг на параді в Москві пройти 300 метрів пішки – його довелося везти охороні Путіна. Саме з цього заходу розпочався затяжний період відсутності диктатора на публіці.

Про це Інформує своїх читачів сайт ЮА Обозрєватель, з посиланням на Хартія 97