Рогачівська чи глибока: венесуелка порівняла два легендарні білоруські згущені молока

Рогачівська чи глибока: венесуелка порівняла два легендарні білоруські згущені молока

Яку обрала?

Яке білоруське згущене молоко смачніше — рогачівське чи глибоке? Ця споконвічна суперечка білорусів, яка стала вже легендарною, знову спалахнула в інтернеті.

Цього разу хворим практично для кожного білоруса питанням задалася юзерка соцмережі Tik Tok Кай (kaylapine), що приїхала з далекої Венесуели. Вона спробувала обидві згущені молока і винесла свій вердикт.

@kaylapine ЯКА ЗГУЩЕНКА ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ БІЛЬШЕ? #fyp #кай #венесуела #венесульська #латина #Латинська Америка #згущене молоко #рогачів #молоко #солодощі #пробуюїду #пробую #продукти #огляд #Білорусь # огляди #фудблог #фудблогер #tiktok #тікток #тиктокбелорусь #мінськ #яка ♬ sonido original – Кай

Дівчина оцінила улюблені ласощі білоруських ласунів і на вигляд, і за смаковими якостями.

Дизайн їй припав до душі у баночки з Рогачова, на якій крім корови зображені ще й стильні замальовки сільських мотивів.

Також її вразив «дуже білий» колір рогачівської згущеного молока, тоді як у згущеного молока з Глибокого колір виявився швидше бежевим.

Що стосується смаку, то, за словами автора відео, у глибокського згущеного молока він не такий нудотно-солодкий, як у рогачівської. Смак останньої їй нагадав смак свіжого молока. Додатково дівчина відзначила рідкішу консистенцію глибокого згущеного молока, а ще — «божественний» запах продукту обох виробників.

У результаті Кай зізналася, що сама — не любитель дуже солодких продуктів, тому якби їй довелося вибирати, вона віддала б свою перевагу згущеним молоком з Глибокого.

Безумовно, відео менше ніж за добу набрало десятки тисяч переглядів, а в коментарях глядачі охоче ділилися своєю думкою, яке білоруське згущене молоко смачніше.

«Це споконвічна битва не закінчиться ніколи! Немає сенсу сперечатися», — зазначив один із коментаторів. Інший, підтримавши його, наголосив, що «між легендами не обирають».

Про це Пише портал UA-Obozrevatel, з посиланням на Хартія 97