Галкін: Небензя це не прізвище, це ступінь ідіотизму

Галкін: Небензя   це не прізвище, це ступінь ідіотизму

Російський комік висміяв постпреда РФ в ООН.

Вчора в Тель-Авіві пройшов концерт російського коміка Максима Галкіна, який засуджує вторгнення в Україну. Попри заяви кремлівської пропаганди про втрату до нього інтересу у публіки, Галкін зібрав повну залу, квитки були розпродані за місяць до початку концерту. Зала аплодувала стоячи, повідомляє кореспондент «Можемо пояснити»що побував на концерті.

На початку виступу Галкін прокоментував нещодавні новини про намір влади визнати його дружину співачку Аллу Пугачову іноагентом за чоловіком. “На черзі Алла, діти, собаку теж можна зробити іноагентом”, – жартує артист.

Однією з тем виступу стала «Гола вечірка». Галкін висміяв своїх колег Філіпа Кіркорова та Лоліту, яким довелося вимолювати у Кремля прощення за свій зовнішній вигляд. «Філіп у своєму прийшов, — виправдовує колишнього колегу Галкін, — Ми його і в Кремлі в колготках бачили». Кіркоров спершу заступався за Пугачову, коли її почала таврувати пропаганда, але опинившись під ударом через голу вечірку, видалив свої пости про колишню дружину.

Під роздачу потрапили і російські чиновники. Особливо дісталося постпреду в ООН Василю Небензе: «Небензя весь минулий рік розповідав, що Україна вирощує бойових комарів. Допустимо, це правда. Все не так однозначно. Якщо так, то як ви хотіли Київ взяти за 3 дні, якщо Україна керує комарами? А якби вони джмелів підняли, черв'яків із сараною викликали? Я тоді зрозумів: Небензя це не прізвище, це ступінь ідіотизму. Якщо людина просто дурна, вона бензя, а якщо повний ідіот — Небензя».

Знущався Галкін і з цензури, представивши актуальну версію гри «вгадай мелодію». Він включав уривки найпопулярніших радянських пісень, а потім називав статті КК РФ, під які вони потрапляють. Наприклад, ст. 135 (розпусні дії з дітьми), ст. 214 (вандалізм) тощо.

Не обійшлося і без жартів про Путіна та пародій на його спічі. Вечір завершився стоячими оваціями.

Про це Інформує своїх читачів ресурс ЮА Обозрєватель, з посиланням на Хартія 97