Експерт назвав найближчих соратників Путіна, яких скоро усуне ФСБ

Експерт назвав найближчих соратників Путіна, яких скоро усуне ФСБ

Вдарять по всьому «клану».

Український політтехнолог та офіцер ЗСУ Тарас Березовець пояснивщо зараз відбувається всередині російських еліт, і хто за цим стоїть.

Тарас Березовець прокоментував затримання заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова: «За якийсь жалюгідний мільйон рублів або 500 млн рублів заступника міністра оборони, людини, особливо близької до «імператора» і до самого Сергія Шойгу, природно, ніхто б затримувати не став, а от за держзраду — інша річ. І тут Путін зі свого бункера дав команду «спустити всіх собак» на Тимура Іванова, людину, яка тривалий час дратувала багатьох російських силовиків («зуби на нього точили», але, як кажуть, бачить око, та зуб неймет)».

Офіцер ВСУ розповів, як звинувачення Тимура Іванова позначиться на інших російських чиновниках з близького оточення глави Кремля: «Такі докопалися, таки докопалися, зважаючи на все, і вся ця історія з держзрадою вдарить найбезпосереднішим чином по всьому клану, тобто в цій страшній боротьбі ФСБ зараз намагається «затопити» не лише «авіаносець Сергій Кужугетович Шойгу, а й також «лінкори», які його супроводжували, олігархів Тимченка та Ковальчука, найближчих «спільників» диктатора Путіна».

«Хто ж завдав цього головного підлого удару? ФСБ — це лише організація, а завдав цей підлий удар ніхто інший, як Микола Патрушев, підлий секретар Ради безпеки, який все навушує Путіну. І ось вийшло, що цей негідник Патрушев зараз вирішив підсидіти Шойгу, оскільки йде боротьба за наступників, у тому числі треба висувати своїх людей, щоб Ковальчуки не підсунули когось зі своїх», – поділився своїми висновками Тарас Березовець.

Про це Пише портал ЮА Обозрєватель, з посиланням на Хартія 97