Політолог: Росія живе у фантомних болях

Політолог: Росія живе у фантомних болях

Експерт потролив путінське оголошення у розшук Зеленського.

МВС Росії 4 травня оголосило у розшук українського президента Володимира Зеленського. Такі дії Кремля свідчать про спробу Росії хоч якось звеличити себе, адже їхні наступальні дії на фронті до 9 травня не були успішними.

Така думка «24 Каналу» висловив український політолог Микола Давидюк, зауваживши, що подаючи у розшук Зеленського, Кремль намагається обмежити наше міжнародне співробітництво. Росією керує агонія і аж ніяк не здоровий глузд.

Що керує росіянами

Політолог згадав абсурдні спроби росіян «взяти Київ за 3 дні» та раніші пошуки Зеленського, але щось пішло не так. Росіянами керує агонія, відсутність перемог до Великодніх свят та 9 травня. Х

– Всі ці цілі, які вони собі ставили їм не по зубах, ну а чимось «найписьменнішу» націю у світі годувати треба, крім дешевого алкоголю, – зазначив Давидюк.

На думку політолога, такі дії Кремля є меседжем до Глобального Півдня зі спробою переконати країни не їхати на Саміт світу до Швейцарії, адже Зеленський у розшуку. Також це є демонстрацією того, що росіяни вже зрозуміли, що захопити Київ, де є президент України, їм не вдасться, тому оголосили його у розшук, бо тоді він не зможе виїжджати за межі країни.

Росія живе у якихось примарних, фантомних болях, що якщо вони подадуть у розшук, то ми не зможемо мати іноземного представництва як країна, – додав Давидюк.

Вимагати щось від Володимира Путіна, який довгий час сидить у бункері, нічого не можна. За словами політолога, саме на цьому прикладі можемо побачити експеримент, що трапляється з людиною, якщо дуже довго не виходити на свіже повітря.

– Україну це тільки розважить, Зеленський навпаки цим скористається, – зазначив Давидюк.

Тепер, на думку політолога, потрібно, щоб цей список розшуку Еммануелем Макроном, Джо Байденом, Йєнсом Столтенбергом і найголовніше – Борисом Джонсоном та Девідом Камероном.

– Камерон привіз дуже круте рішення – дозвіл бити по Росії. Тому чекаємо на продовження списку – вішаліст, який ніколи не збудеться, – прокоментував Давидюк.

Про це повідомляє сайт ЮА Обозрєватель, з посиланням на Хартія 97